Wanneer u een nieuwe trap in uw woning wilt laten plaatsen, wilt u natuurlijk vooraf de prijs van de trap laten berekenen. Dit is voor HR Trappen in Waalwijk een dagelijkse bezigheid. Vertel ons hoe uw droomtrap er uit moet komen te zien en op basis van deze informatie stellen wij een offerte voor uw nieuwe trap op.

Laat vooraf de prijs van uw trap berekenen

Om de prijs van uw nieuwe trap te kunnen berekenen, horen we graag wat uw wensen zijn. Voor welk materiaal kiest u? Als u voor hout kiest, naar welke houtsoort gaat uw voorkeur dan uit? Welke stijl dient de trap te krijgen? Standaard, modern of klassiek? Een open of een dichte trap? Stuk voor stuk vragen die u dient te beantwoorden voordat we de prijs van uw nieuwe trap kunnen berekenen. Door de vele mogelijkheden kan het lastig zijn om te bepalen wat de beste keuzes zijn. Daarbij helpen we u graag door u te voorzien van persoonlijk en deskundig advies.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Behalve uw wensen, zijn ook de beschikbare ruimte en de locatie van uw trap van belang om de prijs te kunnen berekenen. Daarom komen we graag bij u thuis langs om de situatie in ons op te nemen. Maak een vrijblijvende afspraak door het afsprakenformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)416 650 860. Ook bent u van harte welkom in onze vestiging in Waalwijk.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.