Houten trap kopen

Kom langs in de showroom

Bent u bezig met de renovatie van uw huis en wilt u graag een nieuwe houten trap kopen? Dan is HR Trappen uit Waalwijk u graag van dienst. Wij begrijpen dat een houten trap kopen niet iets is wat u geregeld doet, vandaar dat we u graag van deskundig advies voorzien. We gaan samen met u rond de tafel zitten om zo tot het perfecte ontwerp te komen.

Een nieuwe houten trap naar wens kopen

HR Trappen maakt het kopen van een nieuwe houten trap erg eenvoudig. Zo houden wij rekening met verschillende elementen, zoals de functionaliteit, de locatie en de afwerking van de trap. Het enige wat u nog dient te doen, is een keuze maken welk design en welke houtsoort u wilt. Wij regelen de rest en maken voor u een houten trap op maat. U kiest bij ons uit de volgende houtsoorten:

  • Massief eiken
  • Massief grenen gelamineerd
  • Rubberwood gelamelleerd
  • Massief bamboe caramello

Uw ontwerp bespreken

Als u een nieuwe houten trap wilt kopen, plant u met onze specialisten een kennismakingsgesprek in. In dit gesprek bespreken we de locatie en het design van de trap. Wanneer dit duidelijk is, gaan we aan de slag om uw droomtrap te verwezenlijken.

Plan nu een afspraak om een nieuwe trap te kopen!

Voor het plannen van de afspraak belt u naar 0416 – 65 08 60 of vult u het afsprakenformulier in. Bij vragen of voor meer informatie over het kopen van een nieuwe houten trap maakt u ook gebruik van deze contactmogelijkheden. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Ook dat is bij ons mogelijk. Kom dan langs in onze toonzaal in Waalwijk.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.