Een design voor uw trap

Kom langs in de showroom

Bent u op zoek naar een speciaal design voor uw nieuwe trap? Misschien heeft u al ideeën of wellicht heeft u juist nog geen enkel idee met betrekking tot de gewenste uitvoering. Benader in beide gevallen een specialist als HR Trappen. Wij bespreken graag uw ideeën en adviseren u over het materiaal en de kosten van uw trap. Een design trap die wij speciaal voor u maken moet natuurlijk helemaal naar wens zijn.

Specialist voor het ontwerp, vervaardiging én de plaatsing van uw design trap

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd van de materialen die we voor trappen gebruiken. Wij hebben een aantal standaard design trappen in ons assortiment. Maar natuurlijk is het ook mogelijk een exclusieve trap door ons te laten ontwerpen en vervaardigen. Daarvoor gaan wij graag met u om de tafel. Wij bespreken de mogelijkheden en wensen die u heeft. Vervolgens maken wij een schets en laten we middels een 3D-tekening heel duidelijk aan u zien hoe de design trap eruit komt te zien. Zodra u akkoord bent, produceren wij uw design trap in onze eigen fabriek en komen deze tot slot bij u plaatsen. Wilt u de trap liever zelf plaatsen? Dan kunt u ook een bouwpakket laten leveren.

Bespreek de mogelijkheden met onze specialisten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van design trappen? Of wilt u de modellen en materialen die we hebben in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze vestiging in Waalwijk of bekijk op uw gemak onze projecten. Maak een afspraak door te bellen naar 0416 – 65 08 60 of door het afsprakenformulier in te vullen.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.