Moderne trappen

Kom langs in de showroom

Moderne trappen zijn er in verschillende soorten en maten. Iedere woning en inrichting is anders en om voor iedere woning een prachtige trap te realiseren, biedt HR Trappen u vele mogelijkheden. Een trap is een investering en een bepalend sfeerelement in uw woning. Wij horen graag wat uw wensen zijn om voor u prachtige moderne trappen te produceren en plaatsen.

Hoe komen uw moderne trappen eruit te zien?

Moderne trappen die uw woning verrijken? Daar bent u zeker van wanneer u ons uw trappen laat maken. Tegenwoordig is een trap niet enkel meer functioneel, ook is het een echte eyecatcher. Door ons ruime aanbod aan materialen en onze uitgebreide kennis hierover, produceren en plaatsen wij voor u de moderne trappen van uw dromen. Kiest u voor rvs met glas, staal of een van onze houtsoorten? Het is helemaal aan u.

Ontvang deskundig advies van een specialist

Vindt u het door de eindeloze mogelijkheden lastig om te bepalen hoe uw moderne trappen eruit moeten komen te zien? Dan helpen wij u graag door deskundig advies te geven. Maak hiervoor een afspraak met een van onze specialisten in onze vestiging in Waalwijk of bij u thuis via +31 (0)416 650 860. Dan ontwerpen we samen de trappen die perfect in uw woning passen.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.