Spiraaltrappen, ook wel draaitrappen of halfslagtrappen genoemd, maken een totale draai van 180° om boven te komen. Doordat dit model trap twee draaien maakt, neemt deze trap maar weinig ruimte in beslag. Ideaal wanneer u een kleine hal of overloop heeft in uw woning. Voor spiraaltrappen kunt u uitstekend bij HR Trappen terecht.

Spiraaltrappen creëren een speels effect in uw interieur

Naast dat er maar weinig ruimte nodig is voor spiraaltrappen, kennen deze trappen nog een voordeel. De speelse vorm van de trap trekt direct de aandacht. Een draaitrap creëert een speels effect in uw interieur, wat een statische ruimte helemaal ophaalt. Wanneer u kiest voor spiraaltrappen, zult u direct merken dat er veel mogelijkheden zijn. Zo heeft u de keuze uit verschillende materialen en stijlen. Naar welk materiaal gaat uw voorkeur uit?

Win deskundig advies in tijdens een persoonlijke afspraak

Het uitzoeken van spiraaltrappen is geen dagelijkse bezigheid. Daarom helpen we u graag. Vertel ons uw wensen en op basis hiervan geven wij u persoonlijk en deskundig advies. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Dat doet u door het afsprakenformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)416 650 860. Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan onze online toonzaal of breng een bezoek aan onze vestiging in Waalwijk.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.