Met keldertrappen maakt u gebruik van de onbeperkte mogelijkheden van een kelderruimte. Gebruik deze ruimte als opslagplaats, loungeruimte of studiekamer. Als u de kelder gaat opknappen, bent u uiteraard op zoek naar een functionele trap. HR Trappen voorziet uw huis van nok tot kelder van veilige en praktische trappen. Wilt u een draaitrap of rechte trap? We houden rekening met de ruimte en met uw wensen. Op die manier realiseren wij de keldertrappen die u voor ogen heeft.

Realiseer een extra verdieping in uw woning mede dankzij keldertrappen

Vandaag de dag zijn veel (nieuwbouw)woningen voorzien van een riante kelder. Ideaal, immers deze kubieke meters zijn vergunningsvrij en worden dus niet meegerekend in de totale vergunde inhoud van uw woning. Hier kunt u optimaal gebruik van maken door van uw kelder een extra verdieping te maken. Prettig beloopbare keldertrappen die voldoen aan het Bouwbesluit zijn dan ook een aanwinst voor uw woning.

Wat voor keldertrap wenst u?

Vaak worden keldertrappen als standaardtrappen uitgevoerd. Meestal dicht en met weinig hekwerk om eenvoudig spullen naar boven en beneden te brengen. Toch kan het ook mooi zijn om de stijl van de overige trappen in huis door te trekken naar de kelder, zodat alle trappen in huis één geheel vormen. Wij realiseren bijvoorbeeld graag een jaren 30 trap voor u. U heeft bij ons keuze uit verschillende materialen, zoals hout, rvs, glas of staal. Ook heeft u ruime keuze uit accessoires. Wij maken uw keldertrap geheel op maat.

Plan een kennismakingsgesprek in

Neem gerust contact met ons op via 0416 – 65 08 60 voor het plannen van een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we uw wensen en ontvangt u persoonlijk advies. Aan de hand hiervan stellen we een ontwerp en offerte op, waarna we aan de slag gaan met de productie van uw keldertrappen. Bekijk alvast onze gerealiseerde projecten en doe alvast inspiratie op.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.