Draaitrappen zijn trappen die rond één centrale as draaien. Heeft u interesse in een dergelijke trap en bent u daarom op zoek naar een betrouwbare specialist in trappen? Zoek dan niet verder; bij HR Trappen vindt u ongetwijfeld de trap van uw wensen. Wij ontwerpen, produceren en installeren uw trap, waarbij we rekening houden met uw wensen.

Draaitrappen in verschillende uitvoeringen

U heeft uw keuze laten vallen op draaitrappen. Dan rest nu de keuze voor het materiaal. Wij bieden onze draaitrappen in verschillende houtsoorten aan, zoals rubberwood, vuren en eiken. Ook een combinatie van twee houtsoorten is mogelijk. Bij het kiezen van materiaal is het belangrijk dat u weet welke uitstraling u uw ronde trap wilt geven. Wilt u bijvoorbeeld graag een functionele spiltrap zonder poespas? Of kiest u liever voor een moderne of juist een klassieke trap? Bij draaitrappen is de hoeveelheid hekwerk op de trap doorgaans miniem, maar toch kan er door bijvoorbeeld het toepassen van moderne leuningen of juist klassieke neusprofielen een bepaalde stijl worden neergezet.

Bespreek de mogelijkheden voor uw draaitrap

Wij begrijpen dat het moeilijk kan zijn om de juiste trap voor uw woning te kiezen uit het ruime assortiment aan draaitrappen. Daarom voorzien wij u van deskundig advies tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie of in onze showroom. We bespreken de mogelijkheden en kiezen samen de trap die bij u past. Maak een afspraak door te bellen naar 0416 – 65 08 60 of door het afsprakenformulier in te vullen.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.