Heeft u altijd al een eiken trap willen hebben als eyecatcher bij binnenkomst van de hal? Laat dan een eiken trap op maat maken door HR Trappen. Wij zijn al sinds 1990 werkzaam in de trappenbranche en richten ons voornamelijk op betaalbare maatwerk trappen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Een prachtige eiken trap dankzij onze expertise

Door het vakmanschap en de grenzeloze inzet van ons personeel, ligt bij ons de nadruk op kwaliteit. In ons ruime assortiment vindt u altijd een eiken trap die bij u past. Wilt u graag een moderne of juist een klassieke trap? Of vindt u het belangrijkst dat eiken trappen functioneel zijn, bijvoorbeeld omdat u deze gebruikt als keldertrap? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; in al deze gevallen zijn we u graag van dienst.

De beste kwaliteit en een ruim aanbod aan materialen

Wanneer u een passend design voor de trap heeft gekozen, maakt u de keuze voor het materiaal van de trap. Naast een eiken trap kiest u bij ons ook voor andere materialen, zoals:

  • Roestvrijstaal
  • Staal
  • Glas

Bespreek de mogelijkheden met ons

Bent u enthousiast over de eiken trappen die wij als specialist in trappen realiseren? Wilt u een trap die volledig aansluit bij uw wensen en die de eyecatcher vormt waar u naar zoekt? Neem dan snel contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0416 – 65 08 60. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze vestiging in Waalwijk. Deze is elke maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.