Een trap van bamboe

Kom langs in de showroom

Bent u op zoek naar een trap die gemaakt is van bamboe? Bij HR Trappen uit Waalwijk bent u in goede handen voor deze trappen. Onze stevige bamboetrappen hebben een natuurlijke uitstraling, zijn bestand tegen slijten en zijn in een ruime keuze aan kleuren en ontwerpen beschikbaar voor uw woning.

Een duurzame trap van bamboe

Naast dat een trap van bamboe erg prettig is om naar te kijken en te beklimmen, is deze gemaakt van duurzame materialen. Bamboe is een veelzijdig materiaal, wat verschillende ontwerpen mogelijk maakt. Zo kunt u bij ons een Z-trap krijgen van bamboe. Een bamboetrap kan klassiek zijn, maar ook een moderne uitstraling hebben met een rvs-hekwerk. Wat voor stijl u ook zoekt, laat het weten aan onze specialisten. Wij vinden een passende oplossing voor uw woning.

Bestel uw trap bij onze experts

In 1990 werd HR Trappen opgericht als trappenfabriek in Sprang-Capelle, maar onze showroom vindt u in Waalwijk. Vanuit Noord-Brabant plaatsen wij trappen door heel Nederland. Voor een trap van bamboe rekent u dus zowel in Tilburg als in de provincie Utrecht op onze diensten. Neem contact op met onze experts door te bellen naar 0416 – 65 08 60. U kunt uw vragen ook stellen via ons contactformulier.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.