Wanneer u van een moderne stijl houdt, is de Z-trap een model dat u vast aanspreekt. Bij deze trap vallen de treden aan de zijkant niet in de trapboom, maar valt de trapboom onder de treden. Bovendien worden de stootborden niet verticaal maar diagonaal geplaatst, waardoor het moderne effect wordt versterkt. Bij HR Trappen uit Waalwijk vertellen we u graag meer over dit unieke model.

Diverse houtsoorten voor uw Z-trap

In de meeste gevallen worden deze trappen uitgevoerd in hardhout. Om het moderne effect van de Z-trap te versterken, bieden we u diverse houtsoorten aan waar u uit kunt kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van massief eiken? Een prachtige lichte hardhoutsoort met een rustige gelijkmatige nerf, die uitstekend bij een moderne stijl past. Vanzelfsprekend kunt u de trap ook in andere houtsoorten laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan massief essen, massief vuren en rubberwood. Stuk voor stuk materialen die geschikt zijn voor een moderne trap.

Kom langs in onze toonzaal

Bent u geïnteresseerd in deze moderne Z-trap? Dan ontvangen wij u graag in onze vestiging in Waalwijk. Hier tonen wij u bovendien nog meer modellen, zoals de blox en de muizentrap. Maak van tevoren even een afspraak zodat we u in de toonzaal het beste kunnen helpen. Hiervoor belt u naar 0416 – 65 08 60. Overal in Nederland rekent u op onze diensten, of u nu in Oudenbosch of in Rotterdam woont.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.