Een open trap creëert een ruimtelijk gevoel in uw woning. Doordat de trap geen stootborden heeft, kijkt u zo door de trap heen. Doordat er meer open ruimte is, zorgt u met een open trap ook voor meer lichtinval in uw woning. Klinkt dit u als muziek in de oren? Neem dan contact op met een trappenspecialist als HR Trappen.

Een open trap die bij de stijl van uw woning past

Het ontwerpen, produceren en plaatsen van een open trap kunt u wel aan ons toevertrouwen. Bij het ontwerpen van de trap staan altijd uw wensen en de stijl van uw woning centraal. Daarom komen we graag bij u thuis langs om de sfeer van uw woning te proeven en samen te kijken naar de vele mogelijkheden. Naar welk materiaal en welke stijl gaat uw voorkeur uit? Op basis van uw wensen en onze bevindingen stellen wij een ontwerp op, die we aan u tonen met een 3D tekening. Zo weet u exact hoe de open trap in uw huis komt te staan.

Breng een bezoek aan onze ruime vestiging

Benieuwd naar de vele mogelijkheden voor uw open trap? Bekijk dan onze online toonzaal of breng een bezoek aan onze vestiging in Waalwijk. Wij begroeten u graag! Voor het maken van een afspraak bij u thuis of voor meer informatie neemt u contact met ons op via +31 (0)416 650 860.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.