De klassieke jaren 30 trap is een houten trap met een trapleuning en trapbekleding die bij een huis in de jaren 30 stijl passen. Op het eerste gezicht zien deze trappen er eenvoudig uit, maar bij nadere bestudering zijn deze trappen doorgaans zeer gedetailleerd afgewerkt. Bij HR Trappen zijn we u graag van dienst als u een jaren 30 trap inclusief trapleuning en trapbekleding in stijl wenst voor uw huis. Wilt u uw woning naar de originele staat renoveren of bent u een woning aan het bouwen en houdt u gewoon erg veel van de jaren 30 stijl? Schakel dan ons in. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen uw jaren 30 trap en traphek, zodat u slechts één trappenspecialist hoeft in te schakelen.

Een jaren 30 trap die zowel mooi als functioneel is

De bijzondere details trekken de aandacht in ieder huis, maar zorgen er gelijktijdig voor dat het realiseren van een jaren 30 trap met een trapleuning en trapbekleding in dezelfde stijl erg arbeidsintensief is. Zo wordt er vaak een neuslatje onder de trede geplaatst, worden er smetplanken achter de leuningen gemonteerd en wordt de trap vaak in hoogglans geschilderd of met een loper afgewerkt. Wat betreft het traphek ziet u op een jaren 30 trap veelal eenvoudige rechthoekige spijlen of hooguit eenvoudig smeedijzeren spijlen. Wij denken graag mee over het ontwerp van uw jaren 30 trap inclusief traphek. Hierbij zorgen we ervoor dat uw nostalgische trap er niet alleen mooi uitziet, maar dat deze ook prettig loopt. Schakel ons dus zeker in als u een traprenovatie in een jaren 30 huis wilt realiseren.

Laat uw nieuwe trap ontwerpen

Als u interesse heeft in een jaren 30 trap inclusief trapbekleding en een trapleuning in deze stijl, maak dan een afspraak in onze toonzaal of bij u in huis. Tijdens deze kennismaking bespreken we uw wensen en ontvangt u persoonlijk advies. Aan de hand van dit gesprek maken we een trapontwerp waarin we elk detail meenemen, dus ook het jaren 30 traphek dat erbij komt kijken. Bovendien maken we een complete offerte. Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0416 – 65 08 60 of vul het afsprakenformulier in. Wij zijn ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over jaren 30 trappen.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.