Traprenovatie in uw jaren 30 huis

Kom langs in de showroom

Bent u op zoek naar specialisten die een traprenovatie in uw jaren 30 huis kunnen uitvoeren? Zoek niet verder! Bij HR Trappen uit Waalwijk is uw trap in goede handen. Wij zorgen dat uw trap weer stevig en mooi is, zodat u weer met een gerust hart naar boven en naar beneden kunt in uw woning.

De experts voor een traprenovatie in uw jaren 30 huis

Als u in Eindhoven of bijvoorbeeld in Tilburg woont, dan zou u wel eens in een jaren 30 huis kunnen wonen. Deze woningen zijn prachtig, maar vereisen ook deskundig onderhoud. Voor een traprenovatie in uw jaren 30 huis schakelt u daarom een ervaren trappenbedrijf in. Of het nu gaat om trappen van de begane grond naar de eerste verdieping, of om vaste zoldertrappen, wij brengen de trap en de traponderdelen weer zo goed mogelijk terug naar de oorspronkelijke staat.

Doe een beroep op onze experts

Voorkom verdere schade aan uw trappen en schakel onze specialisten in voor een deskundige traprenovatie in uw jaren 30 huis. Plan een afspraak in via ons contactformulier of bel naar 0416 – 65 08 60. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk een voorbeeld van ons renovatiewerk in ons portfolio.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.