Trappen Eindhoven

Kom langs in de showroom

Heeft u nieuwe trappen nodig voor uw woning in Eindhoven? Ga dan eens vanuit Eindhoven naar het bedrijventerrein van Waalwijk, waar HR Trappen gevestigd is. Voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van trappen in uw woning in de regio Eindhoven zijn wij uw partner. Hoe ziet u de ideale trap voor u? Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten trap in uw woning in Eindhoven?

Trappen op maat gemaakt voor uw woning in Eindhoven

Elk huis in Eindhoven heeft andere trappen en iedereen heeft andere wensen. Om aan al deze wensen te voldoen, beschikken wij over diverse materialen en designs. Hierdoor heeft u de keuze uit eindeloze mogelijkheden! Past een moderne trap van rvs prachtig in uw woning? Of vindt u een klassieke houten trap mooier voor uw huis in Eindhoven? Het ontwerpen van uw trap op maat krijgt al onze aandacht, zodat u een echte eyecatcher in uw huis laat plaatsen. Heeft u een jaren 30 huis in Eindhoven met een mooie houten trap? Dan kunt u ons ook inschakelen voor een uitstekende traprenovatie.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen

Weet u al zeker dat u een houten trap wilt voor uw huis in Eindhoven, of weet u nog niet precies wat u wilt en kunt u wel advies van een specialist gebruiken? In beide gevallen begroeten we u graag. Maak een vrijblijvende afspraak door het afsprakenformulier in te vullen of door te bellen naar 0416 – 65 08 60. We horen graag wat uw wensen zijn voor uw nieuwe trap.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.