Wat kost een trap op maat?

Kom langs in de showroom

In uw zoektocht naar een nieuwe trap, is de vraag ‘Wat kost een trap op maat?’ een belangrijke vraag. Die vraag beantwoorden de experts van HR Trappen graag tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over onnodige kosten, want we leveren altijd de hoogste kwaliteit trappen tegen de voordeligste prijs. 

Wat kost een trap op maat?

Voor een trap op maat hoeft u niet diep in de buidel te tasten. Wij hanteren namelijk aantrekkelijke prijzen en zorgen voor de beste kwaliteit. Dit doen wij door de juiste materialen en designs te gebruiken. Wij begrijpen dat u niet dagelijks een nieuwe trap aanschaft en daarom houden wij rekening met zoveel mogelijk elementen. Denk hierbij aan functionaliteit, stijl en duurzaamheid. De kosten die bij een trap op maat komen kijken, zijn afhankelijk van de keuze die u maakt voor de verschillende trapaccessoires, zoals:

  • De leuning
  • De balustrade
  • De leuninghouder
  • De spijlen

Prijsindicatie nodig? Plan een afspraak!

Wilt u inspiratie op doen voor uw nieuwe trap? Bekijk dan onze projecten of kom langs in onze vestiging in Waalwijk. In onze toonzaal vindt u een ruim aanbod aan voorbeeldmodellen en materialen. Daarnaast kan ook een 3D-impressie worden gemaakt op basis van de aanwezige voorbeelden. Ook ontvangt u onze prijsindicatie, zodat het voor u duidelijk wordt wat een trap op maat kost. Plan een afspraak door het afsprakenformulier in te vullen of door te bellen naar 0416 – 65 08 60. Wat het kost om een trap op maat te laten maken? Bij ons niet veel! 

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.