Hardhouten trappen

Kom langs in de showroom

Voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van hardhouten trappen benadert u een specialist. Een specialist die u adviseert bij het kiezen van materialen, design en accessoires. Dan zit u goed bij HR Trappen in Waalwijk. Of u nu voor een klassieke, moderne of design trap kiest: hout is heel mooi te bewerken, waardoor we uw trap precies maken zoals u dat wenst.

Hardhouten trappen als functioneel en wezenlijk onderdeel van uw interieur

Een trap is in eerste instantie een functioneel onderdeel van uw woning, maar deze moet ook passen bij het interieur van uw woning. De trap is vaak het eerste sfeerbepalende object dat u ziet bij het betreden van de woning en daarmee zet het de toon voor de rest van uw woning. Door de bewerkbaarheid kunnen hardhouten trappen veel vormen aannemen. Mede hierdoor en dankzij de verschillende hardhout soorten en accessoires, zoals hekwerk en verlichting, realiseren onze vakmensen uw trap volledig op maat. We vervaardigen bijvoorbeeld graag een draaitrap of een nostalgische trap. Wat voor hardhouten trappen spreken u het meest aan?

Bespreek de mogelijkheden bij u thuis

Wilt u de mogelijkheden van hardhouten trappen bespreken? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0416 – 65 08 60 of door het afsprakenformulier in te vullen. We komen graag bij u langs om het een en ander op te meten en uw ideeën rondom hardhouten trappen te bespreken. Uiteraard bent u ook bij ons in Waalwijk welkom voor een kennismakingsgesprek. Bekijk onze projecten alvast en ontdek in wat wij voor u kunnen betekenen.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.