Nostalgische trap

Kom langs in de showroom

Een nostalgische trap ademt de sfeer van vroeger uit. Van het echte ambacht van trappenmakers, met veel oog voor details. Van massief hout van goede kwaliteit. Bent u helemaal weg van een authentieke trap? En heeft u het gevoel dat een nostalgische trap prachtig in uw woning past? Dan laat u deze helemaal naar wens produceren door HR Trappen.

Wat zijn uw wensen voor een nostalgische trap?

Een trap met de authentieke details van vroeger en met de functionaliteit van nu. Dat is waar u zeker van bent wanneer u kiest voor een nostalgische trap. Wat betreft het materiaal, heeft u keuze uit diverse houtsoorten als:

  • Massief eiken
  • Massief vuren gelamineerd
  • Rubberwood gelamelleerd

Maak de nostalgische trap helemaal af met accessoires in dezelfde stijl. Een authentiek hekwerk, unieke leuningen en leuningdragers en prachtige spilafwerking maken uw nostalgische trap tot een waar plaatje. Wij maken uw houten trap volledig op maat.

Vertel ons waar u naar op zoek bent

Nostalgie roept bij iedereen andere associaties op. Dat betekent dat ieders wensen voor een nostalgische trap anders zijn. Om uw droomtrap te realiseren, gaan we graag met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken. Op basis van uw ideeën, stellen wij een ontwerp op die we aan u tonen met een 3D-tekening. Ook berekenen we de kosten van de trap. Zo weet u exact hoe de trap eruit komt te zien en hoeveel u ervoor betaalt. Voor het maken van een afspraak bereikt u ons via 0416 – 65 08 60. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan alvast onze gerealiseerde projecten online of kom langs in onze vestiging in Waalwijk.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.