Landelijke trap

Kom langs in de showroom

In een landelijke woning hoort een trap in dezelfde stijl. Een landelijke trap is een fraaie eyecatcher in uw woning. Staat er een verbouwing van uw woning op de planning? Of voldoet de standaard in nieuwbouw geplaatste trap niet aan uw wensen? Dan valt het aan te raden om HR Trappen in te schakelen. Wij weten als geen ander welke landelijke trap in uw woning past.

Keuze uit verschillende materialen voor uw landelijke trap

Wie aan een landelijke trap denkt, denkt vaak direct aan hout. Dat is ook niet vreemd, want hout is een veel gebruikt materiaal voor deze stijl. Een houten trap voegt karakter toe aan uw landelijke woning. Daarom kiest u bij ons uit diverse houtsoorten, zodat uw landelijke trap volledig naar wens wordt gemaakt. Maar natuurlijk hoeft u niet per se hout te gebruiken. Vindt u een trap van RVS met glas of van staal mooier? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht.

Laat uw droomtrap ontwerpen

Heeft u zelf al een bepaald beeld in gedachten? Of laat u zich graag verrassen door de inspirerende ideeën van onze specialisten? Vertel ons uw wensen tijdens een gesprek. Op basis hiervan stellen we een uniek ontwerp op, die we graag aan u tonen met een 3D tekening. Pas wanneer u volledig tevreden bent, gaan we over tot de productie van de trap. Plan hiervoor een vrijblijvende afspraak in via +31 (0)416 650 860. Wilt u eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze online toonzaal of kom langs in onze vestiging in Waalwijk.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.