Een halfslag trap is een trap met een halve slag erin. Dat betekent dat de trap 180 graden om een centrale paal naar links of naar rechts draait. Bij HR Trappen zijn we u graag van dienst wanneer u dit trapmodel wenst. Als klantgerichte en betrouwbare trappenmaker realiseren wij uw trap zoals u dat voor ogen heeft.

Waarom is de halfslag trap een veel voorkomend trapmodel?

Vanwege het efficiënte ruimtegebruik is een halfslag trap een veel voorkomend trapmodel. U heeft een relatief klein oppervlak nodig om een bepaalde hoogte te halen. Dit maakt halfslag trappen ideaal voor kleine ruimtes, zoals zolders en kelders.

Uw trap in een 3D-impressie

Voordat wij uw halfslag trap produceren, gaan we met u om de tafel zitten. In dit persoonlijke gesprek ontdekt u de mogelijkheden voor uw trap en bespreken we uw wensen. Zijn de onderdelen en de materiaalsoorten gekozen? Dan ontwerpen wij uw halfslag trap en maken we hier een 3D-impressie van. Ook zullen we vooraf de prijs van uw trap berekenen. U heeft dan een duidelijke impressie van wat wij voor u kunnen betekenen.

Kies voor dienstverlening van A tot Z

Als u akkoord bent met het ontwerp van uw trap, gaan onze specialisten aan de slag met het realiseren van het ontwerp. Daarna wordt uw trap binnen de afgesproken termijn geleverd. Wilt u een halfslag trap op maat laten maken door onze specialisten? Neem dan contact met ons op via 0416 – 65 08 60 of vraag om online advies.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.