Trap met onderkwart

Kom langs in de showroom

Droomt u al jaren van een trap met onderkwart in uw huis? Laat hem dan ontwerpen en perfect op maat maken door HR Trappen. Doordat wij werken met hoogwaardige materialen garanderen wij u het mooiste resultaat. Wij nemen uw wensen in acht en maken van uw trap een echte eyecatcher. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze vestiging in Waalwijk.

Steel de show met een trap met onderkwart

Wilt u een trap met een klassiek design of past een landelijk design toch beter bij uw wensen? Wilt u een trap van hout of liever in combinatie met glas en RVS? Er zijn genoeg keuzemogelijkheden wanneer u een trap met onderkwart wilt laten maken. Daarom voorzien wij u graag van gedegen advies. Plan een vrijblijvend gesprek in, waarbij we bij u thuis langskomen. Tijdens dit gesprek kunnen we de locatie van de trap bekijken en de sfeer en stijl van het huis waarnemen. Op basis van deze elementen maken we samen met u een ontwerp. Een die aansluit bij uw huis en uw wensen. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van de perfecte trap met onderkwart voor in uw woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een kennismakingsgesprek

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Wilt u onze materialen en designs een keer in het echt bewonderen? Bekijk dan de online toonzaal of kom langs in onze vestiging. Plan een afspraak door te bellen naar +31 (0)416 650 860 of vul het afsprakenformulier in. 

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.