Rubberwood trap

Kom langs in de showroom

Wanneer u kiest voor een Rubberwood-trap, gaat u voor een van de meest ecologische houtsoorten. Deze houtsoort is duurzaam, omdat deze afkomstig is van rubberbomen die niet meer voldoende latex opbrengen. Elke gekapte boom wordt direct vervangen door een nieuwe boom. Maar de duurzaamheid is niet de enige reden waarom u zou kiezen voor een Rubberwood-trap.

De voordelen van een Rubberwood-trap

Een Rubberwood-trap is door de lichte kleur en de mooi gevlamde nerf prachtig in ieder interieur. Ook op financieel gebied is deze houtsoort een goede keuze. Rubberwood is interessant qua prijs en is vaak een stuk goedkoper dan vergelijkbare hardhoutsoorten. Daarnaast is hout van de rubberboom zeer stabiel en goed te bewerken. Zo krijgt u altijd een prachtige trap.

Laat ons je trap ontwerpen

Bent u overtuigd van de voordelen van een Rubberwood-trap? Plan dan een afspraak in via 0416 – 65 08 60. We gaan graag met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken om vervolgens een prachtig ontwerp te realiseren. Is het ontwerp geheel naar uw wens? Wij komen overal in Nederland, van  Sprang-Capelle tot in Utrecht. Wilt u eerst inspiratie opdoen voordat u contact met ons opneemt? Bekijk dan onze projecten.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.