Is een klassieke trap in huis een onvervulde woonwens die u al jaren heeft? Laat uw trap dan op maat maken door HR Trappen. Wij zijn al tientallen jaren actief in de branche en beschikken over zeer ervaren medewerkers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Wij werken met de beste materialen en beschikken over een ruim aanbod aan designs. Hierdoor ontvangt u ongetwijfeld de klassieke trap die u voor ogen heeft.

Laat een klassieke trap maken door dé expert uit Waalwijk

HR Trappen uit Waalwijk is gespecialiseerd in alles wat maar met trappen te maken heeft. Wij hebben veel ervaring met het maken van trappen, dus weten ook van aanpakken als het gaat om uw klassieke trap. We beschikken over verschillende hoogwaardige materialen waar de trap uit gemaakt kan worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hardhouten trap? Daarnaast heeft de keuze uit een breed aanbod aan designs voor een klassieke trap. Denk hierbij aan:

  • Klassiek landelijk
  • Klassiek boerenstijl
  • Klassiek jaren 30
  • Klassiek Engels

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

U laat natuurlijk niet dagelijks een klassieke trap maken. Daarom voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Plan een afspraak in met onze specialisten door te bellen naar 0416 – 65 08 60 of door ons afsprakenformulier in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze vestiging in Waalwijk. Hier hebben wij verschillende voorbeeldmodellen en materialen liggen, waar u inspiratie uit kunt opdoen voor uw exclusieve trap.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.