Klassieke, moderne of luxe trappen? Bij HR Trappen is het mogelijk om de trap te creëren die u altijd al heeft willen hebben. We beschikken over veel verschillende materialen en designmogelijkheden, waardoor we altijd een trap kunnen creëren die bij uw huis en uw wensen past. Vroeger was een trap alleen maar functioneel, maar tegenwoordig moet een trap ook mooi zijn. Een trap is een bepalend sfeerelement in uw woning.

Luxe trappen in uw huis dankzij deze trappenmaker uit Waalwijk

Dankzij het ruime aanbod aan materialen en designs, hebben wij altijd de trap waar u naar op zoek bent. We zijn erg klantgericht en doen er daarom ook alles aan om aan uw wensen te voldoen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze vestiging horen wij graag wat uw wensen voor een luxe trap zijn. Op basis hiervan gaan wij aan de slag met een uniek ontwerp. Deze laten wij u zien met een 3D tekening. Zo heeft u meteen een duidelijk beeld van het design van uw trap. Welke luxe trappen u ook voor ogen heeft, HR Trappen maakt het.

Wanneer gaan we voor u aan de slag?

Kunt u niet langer wachten tot uw huis is voorzien van één van onze luxe trappen? Plan dan een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Wij bekijken dan de locatie van de trap en ontwerpen samen met u de perfecte luxe trap! Bij verdere vragen belt u naar +31 (0)416 650 860. Bij ons vindt u het grootste aanbod aan luxe trappen, dus waar wacht u nog op?

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.