Vaste zoldertrappen

Kom langs in de showroom

Voor vaste zoldertrappen kunt u terecht bij HR Trappen uit Waalwijk. Wij leveren aan zowel particulieren als aannemers, waarbij wij ons in beide gevallen altijd richten op een persoonlijke benadering. Steeds vaker zien we prachtige zolders met slaapkamers voor de kinderen of een werkruimte voor de ouders. De zolder wordt met een vaste zoldertrap echt bruikbaar.

Vaste zoldertrappen volledig naar uw wens

Vaste zoldertrappen kunnen u een hoop voordelen bieden. Het belangrijkste voordeel is de veiligheid. Een vaste zoldertrap biedt u de veiligheid waar bijvoorbeeld een vlizotrap tekort schiet. Ook is een vaste trap een vereiste wanneer u van de zolder een veelgebruikte ruimte wilt maken. Voor vaste zoldertrappen heeft u de keuze uit diverse houtsoorten. Zo kunt u kiezen voor een uitvoering in vurenhout, maar ook voor een hardhouten trap. Denk bijvoorbeeld aan rubberwood of eiken trappen. Het is helemaal aan u.

Vertel ons waar u naar op zoek bent

Weet u al naar welke houtsoort uw voorkeur uit gaat? Of wilt u graag deskundig advies ontvangen over de verschillende mogelijkheden? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar 0416 – 65 08 60 of door het afsprakenformulier in te vullen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw trap in te meten en uw wensen te bespreken.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.