Trappen Tilburg

Kom langs in de showroom

Voor trappen voor uw woning in Tilburg, valt het aan te raden om naar het nabijgelegen Waalwijk te rijden. Hier is namelijk HR Trappen gevestigd. Wij staan voor u klaar voor het ontwerpen, vervaardigen en monteren van trappen. Uw wensen zijn altijd ons uitgangspunt. Daarom beginnen wij graag met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis of in onze showroom voor de verkenning van uw ideeën. Wij denken graag met u mee!

Trappen voor uw woning in regio Tilburg verkrijgbaar in diverse stijlen

Wat voor trappen passen het beste bij uw woning in regio Tilburg? Wordt uw woning gekenmerkt door een klassiek interieur? Dan zijn onze houten trappen wellicht een goede keuze! Houdt u van een moderne stijl en wilt u daarom ook een trap die hierbij aansluit? Dan raden wij stalen trapstijlen of glas aan. De trap werken wij in zijn geheel af. Zo zorgen wij ook voor bijpassende accessoires zoals een hekwerk, leuningen en verlichting.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Benieuwd naar onze ruime collectie aan materialen en designs? Rijd dan van Tilburg richting Waalwijk en kom langs in onze ruime toonzaal vol trappen. Onze specialisten geven u graag geheel vrijblijvend advies. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, dan bereikt u ons via 0416 – 65 08 60.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.