HR Trappen is hét trappenbedrijf voor uw nieuwe trap. Als trappenbouwer zijn wij al tientallen jaren actief. Vanuit onze vestiging bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt met onze talenten als trappenmakers. Kom gerust langs in onze showroom in Waalwijk, waar wij u alles vertellen over de mogelijkheden van ons trappenbedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een mooie trap voor uw woning, dan bent u bij ons in goede handen.

De persoonlijke benadering van de trappenmakers van ons trappenbedrijf

Wat ons trappenbedrijf uniek maakt, is onze persoonlijke benadering en de hoge kwaliteit van de trappen die vervaardigd worden door onze trappenmakers. U maakt al vanaf het eerste contact met onze trappenbouwer kennis met deze service. Als trappenspecialist bespreken we samen met u welke trap bij uw woning past. Zo bepaalt u het model, het materiaal en de uitstraling. Gaat u voor een klassieke trap of past een moderne stalen uitstraling beter bij uw interieur? En gaat uw voorkeur uit naar een open of een dichte trap? Vertel ons hoe u de trap voor u ziet en op basis van uw wensen gaan wij graag voor u aan de slag.

Schakel een trappenbouwer van ons bedrijf in

Vertrouw op een ervaren trappenbouwer van HR Trappen. Naast de montage van uw trap, kan ons trappenbedrijf ook andere werkzaamheden uit handen nemen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het aflakken van de trap, het verwijderen van de huidige trap, het maken van trapgaten en het verrichten van overige aftimmerwerkzaamheden in uw gang of uw overloop. Wilt u een afspraak maken met onze trappenbouwer? Neem dan gerust contact op met onze trappenmakers via het afsprakenformulier of door te bellen naar 0416 – 65 08 60. Bent uzelf handig, en heeft u altijd al gedroomd van een baan als trappenbouwer? Wij zoeken trappenmakers! Bekijk onze vacatures.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.