Trappenspecialist

Kom langs in de showroom

Voor allerlei soorten trappen kunt u terecht bij HR Trappen, een ware trappenspecialist. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen de trap die voldoet aan uw wensen. Zoekt u een eenvoudige, een klassieke of een stijlvolle trap? Wat u ook zoekt, wij helpen u graag verder. Door ons ruime aanbod aan materialen en designs is er veel mogelijk.

Voor de mooiste trappen gaat u naar deze trappenspecialist

Trappen zijn er in diverse varianten, waardoor er eindeloos gevarieerd kan worden. Bepaal bijvoorbeeld het materiaal of het model van de trap. Gaat uw voorkeur uit naar een prachtige eikenhouten trap? Of kiest u voor een z-trap met een moderne uitstraling waar RVS, staal of glas voor zorgt? Naast enkel de trap, levert deze trappenspecialist ook de bijbehorende accessoires op maat. Denk bijvoorbeeld aan de leuning, de verlichting, het hekwerk en de leuninghouder. Kortom, u kunt het realiseren van uw droomtrap wel aan deze trappenspecialist overlaten!

Waarvoor mogen wij u van dienst zijn?

Bent u benieuwd naar de trappen die wij als trappenspecialist al gerealiseerd hebben? Bekijk dan op uw gemak onze projecten en doe alvast inspiratie op voor uw eigen trap. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze vestiging in Waalwijk, waar we voor u klaar staan om u van deskundig advies te voorzien. Mocht u vooraf vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, dan staan wij u graag telefonisch te woord via 0416 – 65 08 60.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.