Een bouwpakket voor uw trap

Kom langs in de showroom

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een bouwpakket voor uw trap levert? Dan is HR Trappen de specialist die u nodig heeft. Als handige doe-het-zelver of met handige mensen in uw omgeving kan een bouwpakket een ideale oplossing zijn als u een beperkter budget heeft. Wanneer u hiervoor kiest, bespaart u namelijk op de kosten van inmeting en montage.

Maak kennis met de voordelen van een bouwpakket voor uw trap

Of u nu een halfslag trap of een steektrap wilt bouwen, een bouwpakket biedt volop mogelijkheden en voordelen. We hebben een aantal voordelen voor u op een rij gezet:

  • Het is een voordelige optie als u een eenvoudige houten trap wilt kopen.
  • Het is een slimme keuze als u op korte termijn een trap nodig heeft. De levertijd voor een bouwpakket van een trap is korter dan wanneer wij de trap zouden plaatsen.
  • U heeft keuze uit een groot aantal trapmodellen, en elke trap maken wij op maat. Zo kunt u zelfs met een bouwpakket een maatwerktrap

Bespreek uw wensen met de specialist

Tijdens een gesprek leggen we u welke maten er nodig zijn om een goede trap te ontwerpen. Bij afwijkende maatvoeringen denken we mee en adviseren we over een betere oplossing. Op basis van de door u aangeleverde maten, wordt een trapontwerp gemaakt. Dit productieontwerp wordt ter definitieve goedkeuring aan u voorgelegd ter controle. Na uw akkoord op de tekeningen wordt de trap door ons in productie genomen en met zorg gefabriceerd en eventueel voorzien van een grondlaag. Zodra het bouwpakket gereed is, nemen wij contact met u op en kunt u de trap in losse onderdelen in Waalwijk ophalen. Voor het maken van een afspraak of bij vragen over de mogelijkheden neemt u contact met ons op via 0416 – 65 08 60.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.