Maak uw trap compleet met bijpassende leuninghouders. Bij HR Trappen vindt u leuninghouders in diverse kleuren en uitvoeringen. Naar wat voor stijl gaat uw voorkeur uit? Naar een moderne stijl? Of bent u een liefhebber van de klassieke stijl? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben prachtige leuninghouders om uw trap helemaal compleet te maken.

Leuninghouders in tal van uitvoeringen

Hoewel de trap zelf de echte eyecatcher is, zijn het de details die het geheel afmaken. Dat zijn de leuninghouders, de leuning, het hekwerk en spilafwerkingen. Daarom is het belangrijk om niet alleen een trap naar keuze uit te zoeken, maar dat ook de details aan uw wens voldoen. Daarom hebben wij naast een ruim aanbod aan materialen voor trappen, ook een ruim assortiment aan bijvoorbeeld leuninghouders. Zo kunnen wij u altijd de details bieden die prachtig bij uw trap staan.

De koffie staat klaar in Waalwijk

Online kunt u alvast een greep van onze leuninghouders bekijken. In onze vestiging in Waalwijk tonen wij u graag alle uitvoeringen. U bent van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 17.00 uur. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, bel dan gerust naar +31 (0)416 650 860.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.