Voor trapontwerp, productie en trapmontage gaat u naar HR Trappen in Waalwijk. Of u nu particulier bent of aannemer, wij zijn u graag van dienst. Het plaatsen van een nieuwe trap is een specialistische klus. Het vraagt om vakkennis en de juiste materialen. Daar bent u zeker van wanneer u een van onze specialisten inschakelt. De trapmontage laat u met een gerust hart aan ons over.

Hoe gaat trapmontage in zijn werk?

Wanneer u met ons in zee gaat voor trapmontage, wilt u in eerste instantie een offerte of advies ontvangen. De precieze kosten zijn niet te geven zonder dat wij een goed beeld hebben van de situatie. Daarom komen we graag bij u thuis langs om de situatie in ons op te nemen. Tijdens deze persoonlijke afspraak nemen we direct de maten van de beschikbare ruimte op, zodat de trap na uw akkoord direct geproduceerd kan worden. Vervolgens plannen we een afspraak in voor trapmontage. Ook het aftimmeren van de trap en bijvoorbeeld het monteren van de leuningen kunt u aan ons toevertrouwen.

Plan een afspraak bij u thuis in

Wilt u ons inschakelen voor de trapmontage van uw nieuwe trap? Neem dan gerust contact met ons op via 0416 – 65 08 60 om een afspraak in te plannen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan telefonisch contact met ons op of breng een bezoek aan onze toonzaal in Waalwijk.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.