Zoekt u al een langere tijd naar een specialist die u aan trappen kan helpen voor uw woning in Breda? Dan doet u er goed aan om de stad even te verlaten en de auto te pakken richting Waalwijk. Hier is een ware trappenspecialist gevestigd: HR Trappen. Wij begrijpen dat het uitzoeken van nieuwe trappen niet iets is wat u vaak doet en daarom staan wij u bij met deskundig advies.

Voor het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van trappen in uw woning in Breda

Wist u dat u het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van nieuwe trappen voor uw woning in Breda allemaal aan ons over kunt laten? Voordat wij aan de slag gaan, gaan we graag met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal en de stijl van de trappen. Vervolgens maken wij een ontwerp die we duidelijk aan u tonen met een 3D tekening. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, produceren wij de trap in onze productielocatie en komen we deze bij u plaatsen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek

Spoken er al meerdere ideeën rond in uw gedachten? Of heeft u geen idee hoe de trappen in uw woning in Breda eruit moeten komen te zien? In beide gevallen helpen we u graag. Plan een afspraak in door te bellen naar 0416 – 65 08 60 of vul het afsprakenformulier in.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.