Trappen Den Bosch

Kom langs in de showroom

Bent u op zoek naar een specialist die prachtige trappen voor uw woning in Den Bosch realiseert? Dan valt het aan te raden om de Brabantse hoofdstad te verlaten en Waalwijk te bezoeken. In Waalwijk is HR Trappen gevestigd. Heeft u al bepaalde ideeën in gedachten hoe uw trap eruit komt te zien? Of staat u nog voor alle opties open? Het ontwerpen van uw trappen laat u in alle gevallen met een gerust hart aan ons over.

Welke stijl trappen past het beste bij uw woning in Den Bosch?

Iedereen heeft een andere smaak en richt zijn of haar woning op basis van die smaak in. Naast dat trappen in de eerste plaats functioneel zijn, moeten de trappen ook prachtig passen bij de sfeer die in uw woning in Den Bosch hangt. Daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende materialen, stijlen en designs. hout, rvs, staal of glas. Een open of gesloten trap. Een klassieke, eenvoudige of stijlvolle trap. Stuk voor stuk keuzes die u maakt bij het uitzoeken van een nieuwe trap. Gelukkig hoeft u deze keuzes niet alleen te maken. Wij geven u graag deskundig en persoonlijk advies.

Ontvang een 3D ontwerp van uw trap

Om er zeker van te zijn dat de trappen prachtig in uw woning in Den Bosch passen, ontvangt u een 3D ontwerp. Zo weet u duidelijk hoe de trappen eruit komen te zien. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0416 – 65 08 60 of vul het afsprakenformulier in. Wij ontvangen u graag in onze toonzaal of komen bij u thuis langs.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.