Trappen Dordrecht

Kom langs in de showroom

Voor een specialist in trappen valt het aan te raden om de stad Dordrecht even te verlaten. Wanneer u nieuwe trappen in uw woning wilt, bent u op zoek naar een partner die u adviseert in de keuze van materialen, vormen en design. Dan komt u al snel uit bij HR Trappen in Waalwijk. Wij helpen u graag aan de mooiste trappen voor in uw woning in Dordrecht.

Met prachtige trappen maakt u uw woning in Dordrecht compleet

Op de eerste plaats zijn trappen natuurlijk functioneel. Maar dat is zeker niet het enige. Het uiterlijk van de trap speelt ook een grote rol. Zo wilt u immers een trap die prachtig in uw woning past. Houdt u van een moderne look? Dan is een trap van rvs wellicht wat voor u. Of houdt u meer van het rustieke effect waar hout voor zorgt? De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook voor accessoires als hekwerk, leuningdragers en leuningen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Laat een 3D tekening maken

Wij horen graag wat uw wensen zijn voor de trappen in uw woning. Neem hiervoor contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak in. U bereikt ons via 0416 – 65 08 60. Op basis van uw wensen maken wij een 3D tekening, zodat u exact weet hoe de trappen eruit komen te zien. Is dit ontwerp geheel naar wens? Dan produceren wij de trappen, waarna we deze in uw woning in Dordrecht plaatsen.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.