Trappen in Arnhem

Kom langs in de showroom

Voor het laten plaatsen van trappen in uw woning in Arnhem, valt het aan te raden om de specialist uit Waalwijk in te schakelen. HR Trappen is al meer dan 25 jaar actief in de trappenwereld. Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek maken we graag kennis met u en bespreken we uw wensen. Vervolgens zorgen wij voor een 3D-ontwerp zodat u exact weet hoe de trappen bij uw woning in Arnhem passen.

Waar let u op bij het kiezen van trappen voor uw woning in Arnhem?

Zoekt u trappen omdat u verhuisd bent naar uw droomwoning in Arnhem? Of wilt u echte eyecatchers in uw huidige woning laten plaatsen? Bij het uitzoeken van een nieuwe trap moet u met een aantal dingen rekening houden. Zo is het belangrijk dat u een materiaal uitkiest dat bij uw interieur past. Hout, RVS, staal of glas. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar hout, heeft u de keuze uit de volgende houtsoorten:

Wanneer mogen wij u ontvangen in onze toonzaal?

Door de vele mogelijkheden van trappen, begrijpen wij dat het lastig kan zijn om te bepalen welk materiaal het beste bij uw woning in Arnhem past. Kom daarom langs in onze vestiging in Waalwijk, waar onze specialisten voor u klaar staan om u over onze projecten te vertellen. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie bereikt u ons via 0416 – 65 08 60.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.