Trappen in Oudenbosch

Kom langs in de showroom

Wanneer u op zoek bent naar trappen voor in uw woning in Oudenbosch, valt het aan te raden om even de auto te pakken. Rijd dan in de richting van Waalwijk, waar een echte trappenspecialist gevestigd is: HR Trappen. Wij zijn al tientallen jaren actief in de regio van Oudenbosch en komen ook graag bij u langs om de trappen in te meten.

Trappen die prachtig bij uw woning in Oudenbosch passen

Naast dat trappen functioneel zijn, spelen ze ook een bepalende rol in uw interieur. Om deze reden wilt u uiteraard trappen die prachtig bij uw inrichting passen. Bent u een groot liefhebber van hout? Of bent u weg van de moderne stijl en heeft u uw woning dan ook in deze stijl ingericht? Wij horen graag wat uw wensen zijn om vervolgens een trap te realiseren die bij uw woning past. Doordat wij de beschikking hebben over veel materialen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Bent u niet meer tevreden met de trappen in uw woning? En wilt u daarom trappen laten maken die dit gevoel geheel wegnemen? Neem dan contact met ons op voor prachtige trappen en maak een vrijblijvende afspraak in onze toonzaal in Waalwijk, of bij u thuis in Oudenbosch. U vult hiervoor het afsprakenformulier in of belt naar 0416 – 65 08 60.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.