Trappen in regio Rotterdam

Kom langs in de showroom

Of u nu op zoek bent naar een houten trap of andere soorten trappen, vanuit Rotterdam loont het om naar onze speciaalzaak in Waalwijk te rijden. Hier is HR Trappen gevestigd. Al meer dan 25 jaar leveren wij kwalitatieve trappen door het hele land. Ook bij u in Rotterdam komen wij graag langs om samen te bepalen welke trappen het meest geschikt zijn voor uw woning. Op deze manier kunnen wij u direct een helder beeld geven van de mogelijkheden en onze adviezen aanpassen op de sfeer die u nastreeft in uw woning. Wat dacht u van een houten trap voor uw woning in Rotterdam?

Kwalitatieve trappen die uitstekend bij de stijl van uw woning in Rotterdam passen

Wat voor sfeer heerst er in uw woning? Houdt u van een moderne stijl en heeft u uw woning daarop ingericht? Wilt u graag een houten trap in uw woning in Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Wat het geval ook is, wij ontwerpen, vervaardigen en plaatsen trappen die prachtig bij uw woning in Rotterdam passen. Ook voor de accessoires als een hekwerk, leuningen, leuningdragers en antislipprofielen kunt u uitstekend bij ons terecht.

Kom langs voor een kennismakingsgesprek?

Wij horen graag wat uw wensen zijn wat betreft uw trappen. Twijfelt u nog tussen een houten trap of een rvs-model voor uw woning in Rotterdam? In onze ruime showroom in Waalwijk staan wij voor u klaar met inspirerende ideeën en persoonlijk advies. U bent iedere werkdag van harte welkom van 7.00 uur tot 17.00. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie bereikt u ons telefonisch via 0416 – 65 08 60. Bent u zelf vaardig in het maken van trappen? Solliciteer dan bij ons op een vacature voor trappenmaker!

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.