Vurenhouten trap

Kom langs in de showroom

Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor een vurenhouten trap? Dan zit u goed bij HR Trappen. De nadruk ligt op service en kwaliteit. Bovendien vindt u ongetwijfeld de vuren trap die voldoet aan uw wensen dankzij het ruime aanbod aan materialen en modellen.

De voordelen van een vurenhouten trap

Vurenhout is een veel gekozen houtsoort voor trappen. Dat heeft te maken met de eigenschappen van deze zachthoutsoort, maar ook met de prijs. Qua prijs is deze houtsoort namelijk voordeliger dan hardhout soorten. Daarnaast zijn vurenhouten trappen eenvoudig te bekleden met tapijt of pvc, waardoor de trap aangepast kan worden op ieder interieur en elke stijl. Een trap van vurenhout is kwetsbaarder dan harde houtsoorten. Daarom is het van belang dat u, als de trap niet bekleed is, de trap aflakt met een krasvaste lak van kwaliteit. Tot slot kan een vuren trap in relatief korte tijd geproduceerd worden. Dat komt omdat vurenhout minder hard is en er gekozen wordt voor een ander afwerkingsniveau.

Ontvang deskundig advies

Bent u geïnteresseerd in een vurenhouten trap die HR Trappen volledig voor u op maat maakt? Neem dan contact met ons op via +31 (0)416 650 860 of vul het afsprakenformulier in. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en maken op basis daarvan een ontwerp. Wilt u op voorhand inspiratie op doen? Bekijk dan op uw gemak onze online toonzaal.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.