Trappen in Utrecht

Kom langs in de showroom

Voor trappen voor in uw woning in regio Utrecht, kunt u uitstekend bij HR Trappen terecht. Wij zijn gevestigd in Waalwijk, wat goed te bereiken is vanuit de Domstad. Onze werkplaats bestaat al ruim 25 jaar en richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Voor wat voor trappen maakt u bezoekt u onze zaak in Utrecht?

Prachtige trappen voor uw woning in regio Utrecht

Woont u in Utrecht en bent u op zoek naar nieuwe trappen voor uw woning in Utrecht? Omdat geen enkele woning in regio Utrecht of elders in het land exact hetzelfde is, zijn er ook trappen in allerlei soorten en maten. Daarbij komt ook dat iedereen andere wensen heeft. Ga dat bijvoorbeeld bij uzelf maar eens na. Vindt u een open of een gesloten trap mooier? En past een houten exemplaar of een trap met stalen trapstijlen beter in uw woning? Wanneer u bijvoorbeeld voor hout kiest, bepaalt u ook zelf de houtsoort voor uw trap op maat. Massief eiken, massief vuren, rubberwood: de mogelijkheden zijn erg divers!

Ontdek de vele mogelijkheden

Wij helpen u graag aan een nieuwe trap voor in Utrecht! Neem contact op met ons en ontdek de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom in Waalwijk, die van 7.00 uur tot 17.00 uur geopend is. Maak voor ons deskundige advies een afspraak. Hiervoor kunt u bellen naar 0416 – 65 08 60.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.