Stalen trapspijlen

Kom langs in de showroom

Stalen of ijzeren trapspijlen creëren een elegante uitstraling voor uw trap. Zoekt u een trap met een klassiek tintje en met opvallende details? Dan is de keuze voor een trap met stalen of ijzeren trapspijlen de juiste. Of u nu kiest voor simpele ronde stalen spijlen of voor ijzeren trapspijlen met een profilering, beide uitvoeringen zijn erg chic te noemen. Bovendien kunt u de stalen trapspijlen zowel met een witgeschilderde trap als met een geoliede of verniste trap uitstekend combineren.

Realiseer een nieuwe uitstraling met stalen trapspijlen

Elegant en klassiek tegelijk? Stalen trapspijlen zorgen voor de sfeer waar u naar op zoek bent. Heeft u een specifiek beeld in gedachten of weet u nog niet precies welke stalen of ijzeren trapspijlen het beste bij uw trap passen? Dan helpen wij u uiteraard graag door u te voorzien van deskundig en persoonlijk advies. We horen graag wat uw wensen zijn en op basis van uw wensen gaan we voor u aan de slag. Deze stijl is perfect wanneer u de trap van uw jaren 30 huis renoveert.

Bekijk alvast de online toonzaal

Op onze website kunt u alvast inspiratie op doen door onze projecten te bekijken. Ook bent u van harte welkom om onze trappen in Waalwijk te bekijken. Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 17.00 uur geopend. Mocht u nog vragen hebben of een afspraak bij u thuis in willen plannen, neem dan gerust contact met ons op via 0416 – 65 08 60.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.