Trappen uit Waalwijk

Kom langs in de showroom

HR Trappen uit Waalwijk is uw partner voor een mooie nieuwe trap in uw woning. Of u nu op zoek bent naar klassieke trappen, keldertrappen of moderne trappen voor uw woning, wij hebben het voor u in onze showroom en trappenfabriek. Bekijk ons ruime aanbod van trappen en laat u verrassen.

De mooiste trappen komen uit Waalwijk

Voor de beste trappen in Noord-Brabant moet u in het plaatsje Waalwijk zijn, waar HR Trappen is gevestigd. Onze dienstverlening gaat verder dan deze provincie, want ook voor trappen in Zuid-Holland bent u bij ons in goede handen. Wij zijn van alle markten thuis. Wij hebben verschillende soorten hout en beschikken over diverse designs waar u uit kunt kiezen, maar we zijn ook uw partner voor het vervangen van uw vlizotrap voor een vaste trap. Heeft u een beperkt budget? Bekijk dan onze budgettrappen.

Neem contact op met onze specialisten

Of u nu op zoek bent naar nieuwe trappen voor uw woning of een renovatie, u kunt altijd rekenen op onze specialisten uit Waalwijk. Bekijk onze projecten voor een impressie van ons aanbod en onze werkwijze. Als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen belt u naar 0416 – 65 08 60, of bezoekt u onze showroom.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.