Trappen in Noord-Brabant

Kom langs in de showroom

Voor het ontwerpen en vervaardigen van trappen voor uw woning in Noord-Brabant, is HR Trappen uw partner. Wat voor stijl of formaat u ook wenst, wij realiseren de trappen die u voor ogen heeft. Door ons ruime aanbod aan designs en materialen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij bespreken graag samen met u uw wensen, om zo tot een prachtig resultaat te komen.

Trappen voor in uw woning in Noord-Brabant vindt u in Waalwijk

Waar u ook woont in Noord-Brabant, het valt aan te raden om voor trappen op maat naar onze vestiging in Waalwijk te komen. Door ons ruime aanbod, kunnen wij de echte eyecatchers in uw woning plaatsen waar u naar op zoek bent. Houdt u van klassiek en wilt u daarom een prachtige houten trap in uw woning in Eindhoven? Of houdt u meer van de moderne look van een RVS-trap?

Maak de trap compleet met allerlei traponderdelen

De trappen in uw woning in Noord-Brabant zijn zonder allerlei accessoires niet compleet. Denk bijvoorbeeld aan een hekwerk, leuningdragers en leuningen. Ook heeft u de mogelijkheid om ledverlichting te laten plaatsen. Kortom, de trappen die wij leveren zijn van alle gemakken voorzien.

Plan een afspraak in en kom langs

Wanneer u nieuwe trappen voor uw woning in Noord-Brabant wilt laten realiseren, plant u eerst een kennismakingsgesprek met ons in. Hierin bespreken we uw wensen, waardoor wij in staat zijn om de trappen van uw dromen te realiseren. Neem hiervoor contact met ons op via 0416 – 65 08 60 of vul het afsprakenformulier in.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.