Omdat nieuwe trappen een flinke kostenpost kunnen zijn, biedt HR Trappen uit Waalwijk budgettrappen aan. U moet altijd op een veilige manier naar uw eerste etage en zolder kunnen op een veilige manier. Stel het kopen van een nieuwe trap daarom niet uit en bekijk onze budgettrappen.

Budgettrappen voor de kleine portemonnee

Wij bieden vanuit Waalwijk trappen aan voor iedereen in Nederland. Voor wie van een luxe uitstraling houdt hebben wij bamboetrappen, maar voor de kleine portemonnee bieden wij ook budgettrappen aan. Deze trappen hebben wij in verschillende kleuren en ontwerpen. Vanuit onze vesting in Noord-Brabant plaatsen wij overal in het land onze uitstekende trappen. De plaatsen waarin wij werkzaam zijn, zijn onder andere:

Vind samen met ons de juiste oplossing

Als u ons inschakelt voor onze budgettrappen, dan kijken wij graag samen met u naar de juiste oplossing voor uw situatie. Zo weet u zeker dat uw nieuwe trap perfect past bij uw woning én uw budget. Plan een afspraak in met onze specialisten via ons contactformulier. U kunt ook bellen naar 0416 – 65 08 60. Uiteraard bent u ook altijd welkom in de showroom van HR Trappen om ons aanbod aan trappen zelf te bekijken.

Maatwerk houten trappen
Persoonlijk advies
Unieke Designs

Benieuwd naar de opties voor uw huis?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.